2021-09-05 07:45:24• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Fogadd el a kedvesedet olyannak, amilyen, ez legyen a mai nap mottója!

Napi horoszkóp szeptember 5-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint amit célként magad elé tűzöl, azt általában sikerül is megvalósítanod. De a szerelem az akarattal nem tud mit kezdeni. Fogadd el a kedvesedet olyannak, amilyen, ez legyen a mai nap mottója!

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Feszült napod van. Szíved szerint ott hagynál csapot-papot, és egy merőben más területen próbálnád ki a tehetségedet, erődet, vagy az élethelyzeteden változtatnál drasztikusan. Erre egyelőre nincs sok esély, de ha hiszel a vonzás törvényében, akkor rövidesen akár meg is kaphatod a sorstól.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A család, az otthon harmóniájának a megteremtése mostanában az elsődleges cél az életedben. Mint mindenben, ebben is többet érhetsz el a vágyódással, mintsem az akarattal: koncentrálj rá, hogy így legyen. Az igazi békét csak békés eszközökkel lehet megteremteni. Légy mindenkivel nagyon kedves, nyitott, támogató.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Nagyon érzékeny vagy a mai napon, könnyen sebezhető. Szinte belelátsz mások lelkébe és titkaiba, és ez bizony akár nyomasztó érzés is lehet. Pénzügyi kérdésekben legyél megfontolt, vigyázz arra, hogy kiben bízol meg, mert ma sajnos valaki átverhet, akár meg is lophat.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Most remek megérzések segítenek, és értékes felismeréseid lesznek, ha hallgatsz a belső hangra. Érzelmileg rá tud hangolódni mások igényeire, boldogság most a közeledben lenni, mert belőled is boldogság árad!

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Jogosak az elvárásaid, ám akiktől elvárod azokat, képtelenek azt teljesíteni. Most nagyvonalúnak és belátónak kell lenned. Ha így teszel, és képes vagy a kompromisszumra, akkor többet érsz el, mintha kötnéd az ebet a karóhoz.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A belső béke megteremtése a feladatod még akkor is, ha folyamatosan negatív hatások érnek. Ki tudod magad húzni a slamasztikából, és a rossz erőket jóvá tudod változtatni, mert neked ez a nagy tehetséged. Ez a helyzet is csak egy próbatétel, ezt tartsd szem előtt.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A bolygók nagyon jó előjeleit mutatják egy szerelemnek, érdemes lehet rá várni is, ha a másik félnek kell még egy kis gondolkodási idő. A Mars türelmetlenné tehet, de ezen valahogy mégis sikerül úrrá lenned, és így elkerülheted, hogy túlzottan rámenősnek mutatkozz.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Megismerkedsz valakivel, aki majdan nagy hatással lehet az életedre. Hogy milyen téren, azt egyelőre nem látod tisztán. De mégis mindketten öntudatlanul is érzitek, hogy van valami dolog, amit együtt kell végrehajtanotok. Felemelő és izgalmas ez az érzés!

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Barátaidtól pénzügyekben értékes tanácsot kaphatsz, a szerelemben viszont egyedül kell megbirkóznod a problémákkal. Ne külső segítséget várj, próbáld rendezni a félreértéseket a pároddal. Nagyon valószínű, hogy a legutóbbi vitában sem neked volt igazad.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ábrándos hangulatodban fontos teendőkről feledkezhetsz meg, vagy átsiklik a figyelmed a részleteken. Anyagi szempontból kedvező fejleményeknek örülhetsz, a szerencse melléd szegődik a következő napokban.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Kellemes meglepetésben részesíthetnek ma a csillagaid. A nap folyamán nemcsak az elképzeléseid szerint alakulnak a dolgaid, de még valami extra bónuszt is kapsz a sorstól. 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: